Uitkijken op het indrukwekkende bergmassief van de Wilder Kaiser te midden van de prachtige herfstnatuur. Het viersterrenhotel Peternhof in Kaiserwinkl is het adres voor wie zin heeft in luxueuze wellness en een mooie herfstvakantie in de bergen. Een verleidelijke waterwereld, een fitnessruimte en heerlijke sauna’s, een oude badcultuur, lichaamsverzorging, schoonheidsbehandelingen en herstellende therapieën staan centraal in de 3.500 m² grote wellnesswereld van Hotel Peternhof.

Een hoogtepunt van de exclusieve wellness- en beautyzone is de Fit-Well-Chalet. Actieve gasten kunnen zich uitleven in de grandioze fitnesswereld van 650 m², die veel variatie biedt en met zijn exclusieve ambiance zin geeft om te sporten. Wie wil, kan tijdens zijn vakantie in het Peternhof een professionele gezondheidscheck laten doen. Het centrum voor preventie en welzijn biedt een breed scala aan waardevolle tips en zorg op het hoogste niveau. 

Lekker naar buiten

De herfst is het ideale seizoen om lekker naar buiten te gaan. Wandelen met een gids, paardrijden, golfen en tennissen, plezier maken en avonturen beleven in de natuur: herfstliefhebbers komen volop aan hun trekken in het Peternhof. Ruiters hoeven zich geen zorgen te maken over het weer dankzij de moderne overdekte manege van het Peternhof.

De jongste gasten zijn gek op de beleveniswereld voor kinderen en jongeren. Dankzij de dagelijkse kinderopvang met een boeiend spel- en activiteitenprogramma (voor kinderen vanaf drie jaar, babysit op aanvraag) kunnen de ouders ontspannen en van hun vrije tijd genieten. Het hotelcomplex in Kaiserwinkl is met zijn uitgebreide accommodatiemogelijkheden en zijn uitstekende keuken een vakantiebestemming voor alle generaties in een keizerlijke en sportieve regio. Golfers krijgen in het Peternhof royale kortingen op de greenfee.

Gouden herfstweken

7 nachten incl. halfpension, 1 peeling met alkalisch zout, zuiveringsbad, oliebehandeling van 50 min. per volwassene, 1 voetreflexmassage per volwassene, 1 deelmassage per volwassene, 1 manicure of pedicure per volwassene – Prijs p.p.: vanaf 946 euro

Moserbergweg 60, 6345 Kössen, Oostenrijk | +43/(0)5375/6285 | info@peternhof.com | www.peternhof.com/

(Visited 129 times, 1 visits today)