Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Een droom van een bergwereld omringt het MY ALPENWELT Resort in Königsleiten in SalzburgerLand. Daarom heeft dit wellness- en lifestyleresort een duurzaam “Go Green” concept in het leven geroepen. “De natuur waarin we hierboven op de Gerlospas wonen, is een juweel. We moeten haar respecteren en in stand houden”, vindt de gastheer. Actueler en belangrijker dan ooit: Hannes Kröll-Schnell zet zich in zijn exclusieve resort in voor de bescherming van het klimaat en voor hernieuwbare energie.

Een ultramodern thermisch zonne-energiesysteem verwarmt de hele zwembadzone van het resort en grote delen van het hotel. Deze grote output van energie is te danken aan de intense hoogtezon en de talrijke mistvrije dagen in de Zillertal Arena. Sinds enkele jaren beschikt MY ALPENWELT Resort over een eigen warmtekrachtkoppelingsinstallatie voor de opwekking van warmte en elektriciteit.

“In 55.000 bedrijfsuren hebben we al meer dan een miljoen kilowattuur energie kunnen produceren”, aldus de manager van het resort. Van het e-autopark voor het personeel en de gasten tot het eigen zonne-energiesysteem voor het opladen van de e-voertuigen: MY ALPENWELT Resort gaat voor groene mobiliteit. Met een nieuwsysteem voor het verzamelen van herbruikbare afvalstoffen recyclet het hotel belangrijke grondstoffen. Opmerkelijk: dankzij een doeltreffend noodstroomconcept kan MY ALPENWELT Resort bij een stroomstoring veilig de hele werking van het hotel voortzetten.   

Zonneplateau middenin Nationaal Park Hohe Tauern

Met zijn ligging op een zonneplateau midden in het Nationaal Park Hohe Tauern staat het MY ALPENWELT Resort garant voor bergliefde en momenten van geluk. Het hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos chillen en relaxen. Vóór de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten. Het uitzicht op de winter: MY ALPENWELT Resort****s ligt direct aan de piste van het grootste skigebied van het Zillertal.

Het hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos chillen en relaxen. Vóór de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten.

Königsleiten 81, 5742 Königsleiten, Oostenrijk | +43 (0) 6564 828282 | holiday@alpenwelt.net | www.alpenwelt.net

(Visited 201 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier