Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Een droom van een bergwereld omringt het MY ALPENWELT Resort in Königsleiten in SalzburgerLand. Daarom heeft dit wellness- en lifestyleresort een duurzaam “Go Green” concept in het leven geroepen. “De natuur waarin we hierboven op de Gerlospas wonen, is een juweel. We moeten haar respecteren en in stand houden”, vindt de gastheer. Actueler en belangrijker dan ooit: Hannes Kröll-Schnell zet zich in zijn exclusieve resort in voor de bescherming van het klimaat en voor hernieuwbare energie.

Een ultramodern thermisch zonne-energiesysteem verwarmt de hele zwembadzone van het resort en grote delen van het hotel. Deze grote output van energie is te danken aan de intense hoogtezon en de talrijke mistvrije dagen in de Zillertal Arena. Sinds enkele jaren beschikt MY ALPENWELT Resort over een eigen warmtekrachtkoppelingsinstallatie voor de opwekking van warmte en elektriciteit.

“In 55.000 bedrijfsuren hebben we al meer dan een miljoen kilowattuur energie kunnen produceren”, aldus de manager van het resort. Van het e-autopark voor het personeel en de gasten tot het eigen zonne-energiesysteem voor het opladen van de e-voertuigen: MY ALPENWELT Resort gaat voor groene mobiliteit. Met een nieuwsysteem voor het verzamelen van herbruikbare afvalstoffen recyclet het hotel belangrijke grondstoffen. Opmerkelijk: dankzij een doeltreffend noodstroomconcept kan MY ALPENWELT Resort bij een stroomstoring veilig de hele werking van het hotel voortzetten.   

Zonneplateau middenin Nationaal Park Hohe Tauern

Met zijn ligging op een zonneplateau midden in het Nationaal Park Hohe Tauern staat het MY ALPENWELT Resort garant voor bergliefde en momenten van geluk. Het hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos chillen en relaxen. Vóór de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten. Het uitzicht op de winter: MY ALPENWELT Resort****s ligt direct aan de piste van het grootste skigebied van het Zillertal.

Het hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos chillen en relaxen. Vóór de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten.

Königsleiten 81, 5742 Königsleiten, Oostenrijk | +43 (0) 6564 828282 | holiday@alpenwelt.net | www.alpenwelt.net

(Visited 85 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer