Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Wat een enorm mooi uitzicht denk je. Hier wil ik eigenlijk een foto van maken! Als een ware chirurg probeer je met uiterste precisie je handschoenen uit te doen en die naast je neer te leggen zonder dat ze in de afgrond vallen. Niemand mag jou storen als je ook nog eens je telefoon uit je binnenzak probeert te pakken. Herken je dit stukje?

En als je jouw telefoon dan in je handen hebt, behandel je deze alsof je een nucleaire bom in je handen hebt die ieder moment af kan gaan. Niet laten vallen! Niet laten vallen! Voorzichtig! Ik ga het niet eens hebben over een telefoon op een selfiestick, want dat is gewoonweg pijniging. Maar het kan ook heel relaxt. En weet je hoe?

10 jaar geleden kreeg ik een artikel toegestuurd. Enorm fijn elastisch koord waar ik mijn telefoon aan kon hangen en aan mijn jas of broek kon bevestigen. Dit werkte perfect. Ik kon rustig een foto nemen en bellen met 2g netwerk en nog een sms tikken ook, zonder dokter Bibber te hoeven spelen.


Met een smartphone werkt dit dus niet meer, dus ik was weer terug bij af. Nu is er eindelijk een goede vervanger voor de smartphones. Het is de Koala Bungee. Een soort van harnas voor je telefoon. En dit werkt haast perfect. Niet alleen om een selfie te nemen in de skilift maar ook wanneer je aan het bergbeklimmen bent en ergens aan een klif hangt. (Ik noem even iets geks).

De lens blijft vrij aan de achterkant en het hele scherm blijft vrij aan de voorkant. Het is het beste product wat ik heb gezien en het werkt precies met hetzelfde systeem als de oude voorganger. Ideaal en voor maar €13.- De clip waaraan het tuigje bevestigt zit kan maar liefst 20 kilo hebben en de elasticiteit gaat door tot 4 meter. Nou, dan moet je echt een bakbeest van een telefoon hebben.

(Visited 692 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Sony camera's

Leg elk moment vast

Of je nu op wintersport gaat, door de bergen gaat wandelen of gaat genieten van een luxe vakantie aan zee, Sony biedt voor elke reis foto- en videografie producten om jouw unieke ervaringen vast te leggen en de content naar een hoger niveau te tillen. Zo is de nieuwe Sony A7C II samen met de FE 16-25mm F2.8 G en FE 24-50mm F2.8 G lens bijvoorbeeld een perfecte lichte en compacte kit als je maar weinig bagage mee kan nemen. Ontdek meer