Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Wat een enorm mooi uitzicht denk je. Hier wil ik eigenlijk een foto van maken! Als een ware chirurg probeer je met uiterste precisie je handschoenen uit te doen en die naast je neer te leggen zonder dat ze in de afgrond vallen. Niemand mag jou storen als je ook nog eens je telefoon uit je binnenzak probeert te pakken. Herken je dit stukje?

En als je jouw telefoon dan in je handen hebt, behandel je deze alsof je een nucleaire bom in je handen hebt die ieder moment af kan gaan. Niet laten vallen! Niet laten vallen! Voorzichtig! Ik ga het niet eens hebben over een telefoon op een selfiestick, want dat is gewoonweg pijniging. Maar het kan ook heel relaxt. En weet je hoe?

10 jaar geleden kreeg ik een artikel toegestuurd. Enorm fijn elastisch koord waar ik mijn telefoon aan kon hangen en aan mijn jas of broek kon bevestigen. Dit werkte perfect. Ik kon rustig een foto nemen en bellen met 2g netwerk en nog een sms tikken ook, zonder dokter Bibber te hoeven spelen.


Met een smartphone werkt dit dus niet meer, dus ik was weer terug bij af. Nu is er eindelijk een goede vervanger voor de smartphones. Het is de Koala Bungee. Een soort van harnas voor je telefoon. En dit werkt haast perfect. Niet alleen om een selfie te nemen in de skilift maar ook wanneer je aan het bergbeklimmen bent en ergens aan een klif hangt. (Ik noem even iets geks).

De lens blijft vrij aan de achterkant en het hele scherm blijft vrij aan de voorkant. Het is het beste product wat ik heb gezien en het werkt precies met hetzelfde systeem als de oude voorganger. Ideaal en voor maar €13.- De clip waaraan het tuigje bevestigt zit kan maar liefst 20 kilo hebben en de elasticiteit gaat door tot 4 meter. Nou, dan moet je echt een bakbeest van een telefoon hebben.

(Visited 616 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier