Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Afgelopen zaterdag waren wij te gast bij het Freeride event in Kappl. De community van Open Faces is daar aanwezig om verschillende parcours af te leggen. Wij waren erbij! Op een enorme hoogte en een top waar je te voet heen moet starten de deelnemers. Een verrekijker was geen overbodige luxe aangezien je anders heel weinig kon zien van de sprongen en trucks van de deelnemers. De weersituatie was ook optimaal. Voor de deelnemers en voor de bezoekers. Deze konden heerlijk in ligstoelen toekijken hoe deze ” helden” naar beneden gingen.

De uitdagende afdaling waar de deelnemers vanaf moesten gaan. Er werden diverse lijnen gekozen.

Een kleine impressie begeleid door de muziek van Cypress Hill!

Om op de top van de berg te komen moesten de deelnemers eerst een flinke klim te voet maken alwaar de start was boven op de kam van de berg. Helaas mochten wij daar niet komen. Wel hebben we veel deelnemers naar beneden zien gaan en mochten van een aantal aardige bezoekers de verrekijker even ter hand nemen. Dan zie je pas hoe moeilijk en uitdagend het moet zijn om dit te kunnen.

Een impressie van vorig jaar kun je hier zien:

Zie ook onze nieuwe Alpenweerman PROMO (via YouTube)

rehall-logo-2015
Winter is coming – be prepared –

Alpenweerman is powered by Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwallis

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter

(Visited 200 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer