In de natuurgerichte en exclusieve Savinela Spa van het vijfsterrenhotel Granbaita Dolomites doen je lichaam en ziel nieuwe energie op. Hier is alle aandacht gericht op wat we vaak missen in het dagelijkse leven: de tijd lijkt stil te staan en de focus ligt op het ik-zijn en het wij-zijn. Laat alles los, haal diep adem, kom tot jezelf en laat je verwennen. Savinela is de Ladinische naam van een bloem die in de imposante bergen rond hotel Granbaita Dolomites groeit.

De “Savinela”-natuurproducten met dezelfde naam gaan door de vaardige handen van de masseurs en schoonheidsspecialisten in de Savinela SPA. Ze zitten vol waardevolle actieve ingrediënten uit de Alpen en zijn een echt schoonheidselixir. Berghooi, arnica en nigritella, bloemen en Alpenkruiden ontvouwen hun werking en aroma’s. De natuur van het Langental speelt de hoofdrol in de Savinela Spa. Zelfs de behandelzones zijn genoemd naar de mooie bloemen en weiden.

Water

Een zacht gevoel van welzijn omhult je in de in- en outdoor waterwereld die uitnodigt om te zwemmen, te relaxen in de whirlpool of gewichtloos te drijven in het zoutwaterbad. De spa-experts leggen uit waarom ze bij hotel Granbaita zoveel waarde hechten aan het levenselixir water: “Voor de mens is water de basis van het leven. Daar zijn we ons in hotel Granbaita terdege van bewust, en daarom revitaliseren we ons water volgens het bekende Grander-procedé. Het versterkt de natuurlijke eigenschappen en positieve effecten van het water en ondersteunt het feelgood-effect voor onze gasten.”

Iedereen zijn eigen relaxprogramma

Iedereen heeft hier zijn persoonlijke relaxprogramma: de Finse sauna of het aromastoombad, de unieke sneeuwgrot of de hooisauna. Er is keuze uit zeven soorten sauna’s. Daarnaast zijn er het 32° warme binnen- en buitenzwembad en spabehandelingen op maat. Granbaita Savinela Spa: een unieke plek van rust en sereniteit, geboren uit de filosofie van de gastherenfamilie Perathoner-Puntscher.

Zij willen de sfeer oproepen van het Langental, dat deel uitmaakt van het Unesco-werelderfgoed Dolomieten. Dit wellness- en fijnproevershotel in Gröden/Val Gardena is een exclusieve plek om te genieten van edele massages, oosterse en ayurvedische behandelingen, rituelen volgens alpiene traditie en van een adempauze in de meest letterlijke betekenis van het woord.

In evenwicht

De hoge kunst van het welzijn, die beheerst het spa-team van hotel Granbaita Dolomites als geen ander. Voor de zomer bevelen de experts een gua-sha-gezichtsmassage uit de traditionele Chinese geneeskunde aan. Jadestenen hebben een verzachtende en verstevigende werking op de huid, ze stimuleren de microcirculatie en bevorderen het antiaging-effect. Lomi Lomi Nui is een regenererende en harmoniserende massage van Hawaïaanse oorsprong.

Deze “omhullende” behandeling brengt je mentaal in evenwicht. HetSacred Nature Ritual combineert een lichaams- en gezichtspeeling, een masker en een volledige lichaamsmassage met gebruik van natuurlijke, biologisch gecertificeerde cosmeticaproducten.

Couples Retreat (14.06–01.07.23 & 16.09–01.12.23)

Bij aankomst een fles champagne Philipponat Granbaita met wat lekkernijen op de kamer, Savinela Spa Couples Ritual behandeling met privésauna en stoombad, peeling per persoon, ontspannende duomassage, verzorgende pakking per persoon, aangename ontspanning met verse fruitcocktails.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar: www.hotelgranbaita.com

(Visited 166 times, 1 visits today)