In Noorwegen is een actief buitenleven onlosmakelijk verbonden met de cultuur. Dit vormt dan ook de inspiratie voor de Fjord til Fjell collectie van het Noorse merk Helly Hansen. De voorjaars- en zomercollectie voor 2024 bestaat uit multi-inzetbare items voor elk avontuur. De lijn transformeert dan ook moeiteloos van het leven in de stad naar outdoor activiteiten.

Al sinds 1877 ontwikkelt Helly Hansen uitrusting die professionals en outdoor enthousiastelingen helpt in leven te blijven en zich levendig te voelen. Helly Hansen begrijpt dat outdoor kleding niet alleen praktisch en comfortabel moet zijn, maar er ook goed uit moet zien. De Fjord til Fjell collectie combineert daarom een tijdloos ontwerp met functionaliteit. Zo is het Lokka Flannel Shirt gemaakt van zacht, 100% katoen.

Het geborstelde materiaal voelt prettig aan op de huid. De extra grote borstzak met drukknoopsluiting is ideaal voor kleine spullen die je graag bij de hand houdt. De Maridalen Fleece is een praktisch item en voor velen uitgegroeid tot een favoriet, voor zowel wilde avonturen als het stadsleven. De fleecetrui, voor mannen en vrouwen, is voorzien van een handige halssluiting met vier knopen en een ruime zak met drukknopen, perfect om een telefoon veilig in mee te nemen.

Naast het Lokka Organic Flannel Shirt en de Maridalen Fleece, bestaat de Fjord til Fjell collectie uit meer functionele kledingstukken die moeiteloos transformeren van het buitenleven naar het dagelijks leven in de stad. Ontdek hieronder andere hoogtepunten uit de collectie voor Lente/Zomer 2024, elk in een variatie aan kleuren verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie en de nieuwste collecties van Helly Hansen naar www.hellyhansen.com


(Visited 150 times, 1 visits today)