Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Vrijdag was het dan een feit. De eerste 30-er in Pinzgau dit jaar officieel gemeten in Maria Alm. Het was dan ook bijzonder warm de afgelopen dagen in het Salzburgerland. Bij mij wees de thermometer gisteren 34 graden in de schaduw aan. Ja, ja en dan hebben we toch altijd nog dappere gasten in huis die gewoon een pittige fietstocht plannen of een stevige bergwandeling. Voor dit soort dagen zijn natuurlijk het Salzbergwerk Berchtesgaden of de Eisriesenwelt in Werfen ‚the Places to be‘ als je in het Salzburgerland op vakantie bent. Veel gasten bezoeken deze attracties op regenachtige dagen, op dit soort dagen is het echter in het hoogseizoen heel erg druk! Kortom mijn tip, kies er een mooie zomerse dag voor uit, lekker rustig, lekker koel en leuk om te doen. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker bij een riviertje gaan liggen of aan de rand van één van de vele zwembaden die het Salzburgerland rijk is. Zelf heb ik een paar uurtjes in onze ‘hangmattenhut’ doorgebracht, in de schaduw van de bergwand, een koel briesje, lekker chillen……..! De zomer kan mij niet lang genoeg duren, alhoewel,…. In november moet het natuurlijk wel weer gaan sneeuwen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 532 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer