Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Vrijdag was het dan een feit. De eerste 30-er in Pinzgau dit jaar officieel gemeten in Maria Alm. Het was dan ook bijzonder warm de afgelopen dagen in het Salzburgerland. Bij mij wees de thermometer gisteren 34 graden in de schaduw aan. Ja, ja en dan hebben we toch altijd nog dappere gasten in huis die gewoon een pittige fietstocht plannen of een stevige bergwandeling. Voor dit soort dagen zijn natuurlijk het Salzbergwerk Berchtesgaden of de Eisriesenwelt in Werfen ‚the Places to be‘ als je in het Salzburgerland op vakantie bent. Veel gasten bezoeken deze attracties op regenachtige dagen, op dit soort dagen is het echter in het hoogseizoen heel erg druk! Kortom mijn tip, kies er een mooie zomerse dag voor uit, lekker rustig, lekker koel en leuk om te doen. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker bij een riviertje gaan liggen of aan de rand van één van de vele zwembaden die het Salzburgerland rijk is. Zelf heb ik een paar uurtjes in onze ‘hangmattenhut’ doorgebracht, in de schaduw van de bergwand, een koel briesje, lekker chillen……..! De zomer kan mij niet lang genoeg duren, alhoewel,…. In november moet het natuurlijk wel weer gaan sneeuwen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 541 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer