Stijlvolle droomsuites met uitzicht op de kristalheldere Walchsee en het majestueuze Kaisergebergte, een omvattende Move & Relax-filosofie voor actieve beweging, ontspanning en een gezonde keuken, plus een privétoegang tot het meer: dat en nog veel meer zijn de ingrediënten voor het nieuwe “oord van verlangen” Lakeside, de nieuwe dependance van Das Walchsee Aktivresort. Mei 2024 is het startpunt van luxe regeneratie.

Das Walchsee Aktivresort wordt nog aantrekkelijker: 22 hoogwaardig ingerichte suites met meer dan 50 mexclusieve woonoppervlakte komen tot stand in Das Walchsee Lakeside. Royale panoramavensters omlijsten de unieke schoonheid van de locatie aan het water. Het uitzicht op het schilderachtige meer en de bergwereld van het Kaisergebergte rondom is uniek.

De dependance Lakeside is perfect om de dagelijkse beslommeringen achter je te laten en nieuwe energie en welzijn op te doen. Een absoluut hoogtepunt is de ruime steiger met privétoegang tot het meer. Te midden van de Tiroolse bergwereld biedt deze idyllische locatie aan het meer een natuurlijke oase van rust voor onvergetelijke momenten van ontspanning. De culinaire ervaring wordt al even bijzonder.

Een verleidelijke keuze

Op verzoek brengt de eersteklas ontbijtservice regionale, heerlijke lekkernijen rechtstreeks naar je suite. Geniet van verfijnde culinaire hoogstandjes in de bijzondere ambiance van het hoogwaardige à-la-carterestaurant aan de oever van het meer. Met een verleidelijke keuze aan exclusieve drankjes nodigt de unieke hotelbar je uit om te ontspannen en te genieten.

Genieters die van beweging houden, doen in Das Walchsee Aktivresort nieuwe energie en vitaliteit op voor het dagelijkse leven. Dag na dag staat alles hier in het teken van innerlijk evenwicht en actieve ontspanning, gezondheid en natuurbeleving. Move & Relax. Balance your life. Dat is de filosofie van Das Walchsee Aktivresort. Gevarieerde bewegingsactiviteiten in de natuur en in het resort gaan hand in hand met een effectief relaxatieprogramma en gezonde voeding. In de nieuwe dependance Lakeside dompelen gasten zich onder in een wereld van pure ontspanning, exclusieve vakantiemomenten en keizerlijke natuurjuwelen.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.daswalchsee.at


(Visited 47 times, 1 visits today)