Weer stubaital voorjaarsvakantie (23 feb)  

   RSS

0

Goedemorgen allemaal.

Is er al enig zicht in wat er gebeuren in de voorjaarsvakantie en met name dan voor het stubaital? Het is nog wat ver weg maar hoop niet dat de dooi die men nu aangeeft doorzet.

gr Mark

2 Answers
0

@Mark Wanneer is "jou" voorjaarsvakantie" van 23  tot einde februari? . Per land en regio is dit nl nogal verschillend. En waar zit je precies of ga je heen (hoogte)?  Welke dooi???   Vlog gisteren niet bekeken (dauwpunten)!

This post was modified 10 maanden geleden by Johann

van 23 feb tm 2 maart, Telfes im Stubaital (962 meter) skigebied schlick 2000 gaat tot 2240m.

0

Ik zou me geen zorgen maken. Er ligt (meer) genoeg sneeuw en de periodiek hoge(re) luchttemperaturen zullen weinig tot geen invloed op de sneeuw en sneeuw kwaliteit hebben.

Momenteel ligt er 80 cm in het dal en tot 260 cm compacte pulver hogerop. Tegen die tijd zal er ongetwijfeld ook weer sneeuw gaan bijvallen.

Wel zullen de periodiek wat hogere temperaturen  icm de zon de verse sneeuw in de lagere zon geëxponeerde dalen en Hanglagen deels doen smelten en gaan de mooie winterse kantjes met de sneeuw op de daken en bomen er grotendeels af. Verder echter gewoon top en gaat dan de zon schijnen op en top genieten!  Gr Johann 

Share:

Inloggen van Registreer aub