Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Sinds begin 2016 is Rico Schroder verbonden als weerman voor de Lage Landen bij Alpenweerman. Met een totaal van 951 weerberichten tot nu toe heeft hij bijna geen enkele dag gemist om voor jullie een zo betrouwbaar en makkelijk te begrijpen weerbericht te verzorgen voor Nederland en België. stipt om 07:00 kon je ervan uitgaan dat er een vers weerbericht in je mailbox zat of natuurlijk via de site en de social media.

Het begin bij AWM

Eind 2015 heeft AWM een vacature uitstaan voor een weerman voor de Benelux. Rico reageert om eens in de paar dagen een weerbericht te verzorgen voor ons kikkerlandje. Zeer gedreven ging hij aan de slag en vanaf dag 1 heeft hij, buiten zijn vakantie om, geen dag gemist. Buiten dat hij iedere avond en vroeg in de ochtend met een bericht bezig was, is hij ook fulltime buschauffeur in Amstelveen en brengt met zijn altijd vrolijke gelaat de mensen van A naar B.

Van je hobby je beroep maken.

Kort geleden kwam Weeronline met een vacature. Zij zochten een weerman welke een goed en gedegen weerbericht kon schrijven voor Nederland. Dat Alpenweerman een gedegen platform is met hoogstaande berichtgeving voor de Benelux als wel voor de Alpen blijkt mij maar uit het feit dat er inmiddels 3 van onze oud schrijvers een plek hebben gevonden bij de grote reuzen in het landschap van weersites. Wat ooit begon als hobby keert zich nu uit in een baan bij een groot mediabedrijf. Zo zie je maar dat dit weer eens het bewijs is dat hard werken loont en dat je opgemerkt wordt als je ergens in uitblinkt.

Vanaf morgen 1 mei zal Rico het weer gaan verzorgen bij Weeronline. Hij zal nog een 2-tal dagen de bus blijven rijden in Amstelveen. Wij willen hem ontzettend bedanken voor de afgelopen paar jaar welke hij bij ons heeft gezeten. Voor zijn waardevolle kennis, visie en input wat betreft Alpenweerman zijn wij dankbaar. Rico zal nog wel verbonden bijven bij AMW al is het in mindere maten.

Ben jij dé opvolger van Rico?  Zie jij jezelf als expert op het gebied van weer in Nederland en Belgie? Mail dan naar info@alpenweerman.nl en kijk hoe ver jij het kunt schoppen!

(Visited 315 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier