Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Sinds begin 2016 is Rico Schroder verbonden als weerman voor de Lage Landen bij Alpenweerman. Met een totaal van 951 weerberichten tot nu toe heeft hij bijna geen enkele dag gemist om voor jullie een zo betrouwbaar en makkelijk te begrijpen weerbericht te verzorgen voor Nederland en België. stipt om 07:00 kon je ervan uitgaan dat er een vers weerbericht in je mailbox zat of natuurlijk via de site en de social media.

Het begin bij AWM

Eind 2015 heeft AWM een vacature uitstaan voor een weerman voor de Benelux. Rico reageert om eens in de paar dagen een weerbericht te verzorgen voor ons kikkerlandje. Zeer gedreven ging hij aan de slag en vanaf dag 1 heeft hij, buiten zijn vakantie om, geen dag gemist. Buiten dat hij iedere avond en vroeg in de ochtend met een bericht bezig was, is hij ook fulltime buschauffeur in Amstelveen en brengt met zijn altijd vrolijke gelaat de mensen van A naar B.

Van je hobby je beroep maken.

Kort geleden kwam Weeronline met een vacature. Zij zochten een weerman welke een goed en gedegen weerbericht kon schrijven voor Nederland. Dat Alpenweerman een gedegen platform is met hoogstaande berichtgeving voor de Benelux als wel voor de Alpen blijkt mij maar uit het feit dat er inmiddels 3 van onze oud schrijvers een plek hebben gevonden bij de grote reuzen in het landschap van weersites. Wat ooit begon als hobby keert zich nu uit in een baan bij een groot mediabedrijf. Zo zie je maar dat dit weer eens het bewijs is dat hard werken loont en dat je opgemerkt wordt als je ergens in uitblinkt.

Vanaf morgen 1 mei zal Rico het weer gaan verzorgen bij Weeronline. Hij zal nog een 2-tal dagen de bus blijven rijden in Amstelveen. Wij willen hem ontzettend bedanken voor de afgelopen paar jaar welke hij bij ons heeft gezeten. Voor zijn waardevolle kennis, visie en input wat betreft Alpenweerman zijn wij dankbaar. Rico zal nog wel verbonden bijven bij AMW al is het in mindere maten.

Ben jij dé opvolger van Rico?  Zie jij jezelf als expert op het gebied van weer in Nederland en Belgie? Mail dan naar info@alpenweerman.nl en kijk hoe ver jij het kunt schoppen!

(Visited 462 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier