Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Wat een verschil met gisteren. Afkoeling zwaar bewolkt en regenbuien vanmorgen. Vanochtend was het 3 graden boven nul bij mij in de tuin en viel er regen. In het skigebied Loferer Alm was het vanochtend vroeg -2 graden met matig tot soms slecht zicht op de pistes. Daar echter geen regen maar sneeuw.

De hoogste temperaturen in het Salzburgerland zijn de aankomende dagen te vinden in Salzburg stad, Flachgau en Tennengau (max. 7 graden), kouder blijft het in Lungau (max. 4 graden). In Pinzgau en Pongau zullen de temperaturen daar een beetje tussenin schommelen. Nu hoor ik sommigen van jullie denken Tennengau, Flachgau,….. nooit van gehoord. Dus even ter verduidelijking, het Salzburgerland bestaat uit de 5 hierboven genoemde regio’s en Salzburg Stadt. Grofweg zou je kunnen zeggen dat Pinzgau, Pongau en Lungau de meer zuidelijke regio’s in het Salzburgerland zijn en Flachgau en Tennengau de meer noordelijke. Flachgau is dus een regio en niet te verwarren met Flachau het skigebied dat in Pongau gelegen is.

[/fusion_builder_container]

(Visited 861 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer