Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

We hebben afgelopen periode vele inzendingen binnen gekregen. De vraag was of jullie je mooiste, leukste of meest ludieke wintersportfoto wilden opsturen. Dit is dan ook massaal gebeurd. Helaas kunnen we maar 1 iemand blij maken deze ronde.

Binnenkort vallen op Alpenweerman.nl nog genoeg te winnen en te verdienen. Daarover houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Maar nu even terugkomend op de winnaar deze ronde. We hebben flink getwijfeld tussen drie foto’s maar vonden deze toch het allermooiste.

Deze foto is ingestuurd door Jochen van de Ven.
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe sneeuwbril van Sinner!

We zien volgende keer graag een foto met sneeuwbril al duikend in de verse poeder:D

Allen dank voor de vele inzendingen. Wij hopen dat jullie volgende ronde weer net zo enthousiast zullen meedoen!

(Visited 1.268 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer