Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

We hebben afgelopen periode vele inzendingen binnen gekregen. De vraag was of jullie je mooiste, leukste of meest ludieke wintersportfoto wilden opsturen. Dit is dan ook massaal gebeurd. Helaas kunnen we maar 1 iemand blij maken deze ronde.

Binnenkort vallen op Alpenweerman.nl nog genoeg te winnen en te verdienen. Daarover houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Maar nu even terugkomend op de winnaar deze ronde. We hebben flink getwijfeld tussen drie foto’s maar vonden deze toch het allermooiste.

Deze foto is ingestuurd door Jochen van de Ven.
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe sneeuwbril van Sinner!

We zien volgende keer graag een foto met sneeuwbril al duikend in de verse poeder:D

Allen dank voor de vele inzendingen. Wij hopen dat jullie volgende ronde weer net zo enthousiast zullen meedoen!

(Visited 1.276 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier