Wellness en ontspanning naar hartenlust, energie opdoen tijdens het wandelen en fietsen en zelfs fabelachtige skidagen op de Hintertuxer Gletscher behoren tot de mogelijkheden. Het Alpinhotel Berghaus spa & Suites & Green Living**** ligt midden in het Natuurpark Zillertaler Alpen. Dit nieuwe Green Living ecologische gebouw bestaat uit tien nieuwe appartementen voor gezond en duurzaam verblijven.

 Nieuw: Green Living

Het Alpinhotel Berghaus heeft tien nieuwe Green Living appartementen van 35 m² geopend. Breng een ontspannende vakantie door in deze duurzame van hout gebouwde accommodaties. Zonnepanelen, luchtwarmtewisselaars, een zeer efficiënte thermische isolatie en nog veel meer: over de hele lijn werd aandacht besteed aan toekomstgericht, energiebesparend vakantie vieren.

Een bijzonder interessant detail: de vloerbekleding in het ski- en fietsdepot en in de gangen van de Green Living appartementen is een zogenaamd Health Seas & Object Carpet, dat is gemaakt van plasticafval uit de oceanen.

Je kunt de nieuwe appartementen boeken met self-catering of met ¾ verwenpension. Ze zijn allemaal uitgerust met een woonkamer met keukenhoek, zitbank, tafel, stoelen, sofa, aparte slaapkamer, balkon en badkamer. Via een verbindingsgang kom je van het nieuwe Green Living gebouw en de parkeergarage rechtstreeks in het hoofdgebouw, waar zich ook de wellnesszone bevindt.

Wellness

Het Alpinhotel Berghaus midden in de wandel- en fietsregio Zillertal inspireert met een exclusieve wellness-retraite. 1.500 m² puur welzijn verrijkt de wandelvakantie in het gezellige familiehotel. De nieuwe natuurlijke zwemvijver met zijn vlonder en de prachtige ligweide is een favoriete plek op mooie zonnige dagen. Het nieuwe binnenzwembad biedt met zijn afmetingen van 20 x 7 meter en een smaakvol vormgegeven ligzone een ruim zwemgebied.

De wellnessgenieter kijkt uit over een exclusief Alpenpanorama. Relaxen met uitzicht kan ook in de nieuwe bloksauna buiten. Tijdens het gezonde zweten kunt u uw blik omhoog laten afdwalen op de Hintertuxer Gletscher. Van de ‘Vitalbar’ tot een nieuwe massageruimte, van saunaopgietingen tot belevenisdouches, gezellige ontspanningsruimtes en een goed uitgeruste fitnessruimte: er ligt hotelgasten een wereld van welzijn aan hun voeten.

Met zijn onlangs gerenoveerde lifestyle-studio’s en een uitgebreid restaurant met panoramisch uitzicht blinkt het Alpinhotel Berghaus uit.

Voor actieve natuurgenieters

Voor actieve natuurgenieters is het in Alpinhotel Berghaus goed toeven. Vanaf juni nodigen de wandelgidsen van het Alpinhotel Berghaus u van maandag tot vrijdag uit voor vijf begeleide wandeltochten in twee tot drie moeilijkheidsgraden. U gaat naar kristalheldere bergmeren, naar kruizen op bergtoppen en naar rustieke berghutten. De kosteloze wandelbus vertrekt direct vanaf het hotel.

De fietsers vertrekken vanaf de voordeur voor hun onvergetelijke tochten. Samen met gastheer Thomas ontdekken ze fantastische fietsroutes. E-bikes en helmen kunnen rechtstreeks bij het hotel gehuurd worden. Op de Hintertuxer Gletscher, het enige skigebied dat het hele jaar open is in Oostenrijk, zijn de pistes 365 dagen per jaar perfect geprepareerd en zelfs in de zomer trekken gepassioneerde skiërs hun ski’s aan.

Op de Hintertuxer Gletscher kun je het hele jaar skiën

En als het weer niet meewerkt, dan kun je naar de schnapsproeverij, een zuivelmakerij, de stuwdam van het Schlegeis-stuwmeer of het natuurparkhuisje in Ginzling. In het hotel is Josi de professional voor het slechtweerprogramma in de spa.

Madseit 711, 6293 Tux, Oostenrijk |  +43 5287 87364  |  info@hotel-berghaus.at |  www.hotel-berghaus.at

(Visited 106 times, 1 visits today)