Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Wegens “doorslaand” succes en om elk dag en 365 dagen per jaar nog beter en vooral ook frequenter (meerdere updates per dag) op het (Alpen)weer te kunnen inspelen zoeken we versterking! Ben jij diegene die al over enige (Alpen)weer kennis beschikt en eventueel geïnteresseerd is om deze kennis verder uit te breiden en beschik je daarnaast ook nog eens een vlotte en goede “pen” dan ben JIJ wellicht diegene die we zoeken!

Tevens zijn we nog op zoek naar Bloggers en -of Vloggers, liefst vanaf locatie, voor verdere visualisatie en ook ter ondersteuning van de weerberichten. Schroom je niet, stuur  geheel vrijblijvend een PM of mailtje en versterk ons Alpenweerman team!

Zie ook – Hier

schrijfvoorons

Mail –    info@alpenweerman.nl

Alpenweerman is powered by Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwallis

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter

(Visited 391 times, 1 visits today)

3 Reactie op “Alpenweerman zoekt versterking – Weerman / Weervrouw / Bloggers”

 • Jeroen Jansen
  5 januari 2016 at 16:25

  Zoeken jullie per direct iemand voor de Alpen of Benelux?

 • Johann
  5 januari 2016 at 16:36

  @Jeroen per direct voor de Alpen. Omdat we na de winter gaan “uitbreiden” zijn evt ook andere opties (landen) bespreekbaar.

 • Steven
  6 januari 2016 at 11:46

  Hoi,

  In februari ben ik een week in Oostenrijk, in juni trek ik (als de omstandigheden in de bergen het toelaten) van de Middellandse zee naar het meer van Genève en in augustus zijn we nog een weekje in de Alpes maritieme/ Alpes haute Provence.
  Dus een update of wat foto’s doorsturen zal wel lukken.
  Groeten
  Steven

Comments are closed.