Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Het Amsterdamse skibrillenmerk ANIMØ lanceert een stijlvolle en elegante skibril die perfect past bij iedere ski-outfit. De bril biedt fantastische kwaliteit en met negentien unieke combinaties zorgt ANIMØ ervoor dat elke skiër de beste looks heeft op de piste. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm, een ‘goggle gap’ is met deze bril voorgoed verleden tijd. ANIMØ is bedacht door skiliefhebbers en biedt een totaalpakket voor een kwalitatief goede en tegelijkertijd mooie skibril. De bril wordt standaard geleverd met twee lenzen, twee beschermhoezen en een hardcase om de bril ook buiten de piste en tijdens de après-ski mooi te houden.    

De skibril is vaak de accessoire waar het minste aandacht en geld aan wordt besteed. Maar de hoogste UV bescherming én goed zicht hebben tijdens het skiën is net zo belangrijk voor gevorderden als voor beginners. Elke ANIMØ skibril komt daarom met twee lenzen zodat je altijd het beste zicht hebt, of er nu een strakblauwe lucht is of als er veel sneeuw valt. De prijzen variëren van 125 tot 150 euro voor de verschillende modellen inclusief bijbehorende accessoires. 

ANIMØ is bedacht door skiliefhebbers en biedt een totaalpakket voor een kwalitatief goede en tegelijkertijd mooie skibril.

Elke bril komt met twee lenzen; een goed- en een slecht weer lens. De bril wordt geleverd inclusief hardcase en twee lenshoesjes in dezelfde stijl. Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je bril geen krasjes oploopt als je na de piste de après-ski induikt.

Jij kunt een skibril van ANIMØ winnen 

Op 26 november 2021 is de nieuwe website van Alpenweerman gelanceerd. Hiermee zetten we een nieuwe stap richting een mooie toekomst. Steeds meer landgenoten weten ons te vinden en daar zijn we blij mee! Daarom zul je deze winter regelmatig mooie win-acties voorbij komen waarbij we reizen en producten van onze partners aanbieden.

Deze win-actie is ondertussen afgelopen. De winnares is Jasmine Oosterlinck uit Aalter in België.


Lees alles over de skibrillen van ANIMØ op: animo-optics.com