Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

“Vertrek” weermannen Lars en Rico

De diverse berichtgevingen met betrekking tot het weer in de Alpen, de Benelux als ook de diverse klimaat en achtergrond bijdragen worden vanuit het Alpenweerman team  aangestuurde en verzorgd door een team van 6 weermannen.

Weerman Lars van Galen vertrekt naar de Verenigde Staten

Onze weerman Lars van Galen die zich binnen ons team speciaal bezighield met de ontwikkelingen in hogere atmosfeer (stratosfeer) als ook andere klimaat en extreem weer thema’s gaat augustus dit jaar zijn werkplek verplaatsen naar de Verenigde Staten (Cornell University New York state / Ithaca) alwaar hij verder onderzoek gaat doen naar sudden stratospheric warming (SSWs ) in relatie daarvan met koude-uitbraken in de midlatitudes.

Rico Schröder vertrekt naar WeerOnline

Rico Schröder, onze vaste weerman, steun en toeverlaat voor de dagelijkse Lage Landen weerberichten gaat vanaf juni zijn werkplek verleggen naar de collega’s bij WeerOnline alwaar hij de landelijke weer- en nieuwsberichten zal gaan verzorgen.

Beide weermannen wensen wij heel veel succes met hun toekomstige nieuwe werkplek, werkzaamheden en carrière.

Versterking gezocht
Ofschoon Lars en Rico binnen het Alpenweerman team verbonden en actief zullen blijven moge het duidelijk zijn dat hun “vertrek” voor het Alpenweerman team een behoorlijke  aderlating betekent!

Om in de toekomst en vooral ook de aanstaande zomer en komende winter in de dagelijkse weerberichtgeving te kunnen blijven voorzien zijn we dan ook op zoek naar versterking! Dit geldt in het bijzonder voor de weerberichten voor de Lage Landen (Benelux) als ook voor de ondersteuning met betrekking tot meer algemene weer gerelateerde thema’s,  wintersport, blogs, sociale media of IT.

Ben jij diegene die al over enige weer kennis beschikt en eventueel geïnteresseerd is om deze kennis verder uit te breiden en beschik je daarnaast ook nog eens een vlotte en goede “pen” dan ben JIJ wellicht diegene die we zoeken en wellicht dat we ” Jou ” mogen gaan verwelkomen binnen ons Alpenweer-team!

Grijp deze kans en wie weet doet dan ook voor jou de mogelijkheid zich voor om vanuit Alpenweerman verder door te stromen in de mooie en interessante wereld van de meteorologie!

Voor aanvullende vragen of informatie

Benelux weer Rico Schröder –  rico@alpenweerman.nl

Alpen weer Johann Geers – johann@alpenweerman.nl 

(Visited 1.406 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

één reactie op “Alpenweerman team zoekt versterking”

  • Ronald van der Lee
    31 juli 2019 at 11:36

    Edit door Remco.
    reactie weggehaald wegens privacy redenen.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer