“Vertrek” weermannen Lars en Rico

De diverse berichtgevingen met betrekking tot het weer in de Alpen, de Benelux als ook de diverse klimaat en achtergrond bijdragen worden vanuit het Alpenweerman team  aangestuurde en verzorgd door een team van 6 weermannen.

Weerman Lars van Galen vertrekt naar de Verenigde Staten

Onze weerman Lars van Galen die zich binnen ons team speciaal bezighield met de ontwikkelingen in hogere atmosfeer (stratosfeer) als ook andere klimaat en extreem weer thema’s gaat augustus dit jaar zijn werkplek verplaatsen naar de Verenigde Staten (Cornell University New York state / Ithaca) alwaar hij verder onderzoek gaat doen naar sudden stratospheric warming (SSWs ) in relatie daarvan met koude-uitbraken in de midlatitudes.

Rico Schröder vertrekt naar WeerOnline

Rico Schröder, onze vaste weerman, steun en toeverlaat voor de dagelijkse Lage Landen weerberichten gaat vanaf juni zijn werkplek verleggen naar de collega’s bij WeerOnline alwaar hij de landelijke weer- en nieuwsberichten zal gaan verzorgen.

Beide weermannen wensen wij heel veel succes met hun toekomstige nieuwe werkplek, werkzaamheden en carrière.

Versterking gezocht
Ofschoon Lars en Rico binnen het Alpenweerman team verbonden en actief zullen blijven moge het duidelijk zijn dat hun “vertrek” voor het Alpenweerman team een behoorlijke  aderlating betekent!

Om in de toekomst en vooral ook de aanstaande zomer en komende winter in de dagelijkse weerberichtgeving te kunnen blijven voorzien zijn we dan ook op zoek naar versterking! Dit geldt in het bijzonder voor de weerberichten voor de Lage Landen (Benelux) als ook voor de ondersteuning met betrekking tot meer algemene weer gerelateerde thema’s,  wintersport, blogs, sociale media of IT.

Ben jij diegene die al over enige weer kennis beschikt en eventueel geïnteresseerd is om deze kennis verder uit te breiden en beschik je daarnaast ook nog eens een vlotte en goede “pen” dan ben JIJ wellicht diegene die we zoeken en wellicht dat we ” Jou ” mogen gaan verwelkomen binnen ons Alpenweer-team!

Grijp deze kans en wie weet doet dan ook voor jou de mogelijkheid zich voor om vanuit Alpenweerman verder door te stromen in de mooie en interessante wereld van de meteorologie!

Voor aanvullende vragen of informatie

Benelux weer Rico Schröder –  rico@alpenweerman.nl

Alpen weer Johann Geers – johann@alpenweerman.nl 

(Visited 1.420 times, 1 visits today)

één reactie op “Alpenweerman team zoekt versterking”

  • Ronald van der Lee
    31 juli 2019 at 11:36

    Edit door Remco.
    reactie weggehaald wegens privacy redenen.

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer