Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

“Vertrek” weermannen Lars en Rico

De diverse berichtgevingen met betrekking tot het weer in de Alpen, de Benelux als ook de diverse klimaat en achtergrond bijdragen worden vanuit het Alpenweerman team  aangestuurde en verzorgd door een team van 6 weermannen.

Weerman Lars van Galen vertrekt naar de Verenigde Staten

Onze weerman Lars van Galen die zich binnen ons team speciaal bezighield met de ontwikkelingen in hogere atmosfeer (stratosfeer) als ook andere klimaat en extreem weer thema’s gaat augustus dit jaar zijn werkplek verplaatsen naar de Verenigde Staten (Cornell University New York state / Ithaca) alwaar hij verder onderzoek gaat doen naar sudden stratospheric warming (SSWs ) in relatie daarvan met koude-uitbraken in de midlatitudes.

Rico Schröder vertrekt naar WeerOnline

Rico Schröder, onze vaste weerman, steun en toeverlaat voor de dagelijkse Lage Landen weerberichten gaat vanaf juni zijn werkplek verleggen naar de collega’s bij WeerOnline alwaar hij de landelijke weer- en nieuwsberichten zal gaan verzorgen.

Beide weermannen wensen wij heel veel succes met hun toekomstige nieuwe werkplek, werkzaamheden en carrière.

Versterking gezocht
Ofschoon Lars en Rico binnen het Alpenweerman team verbonden en actief zullen blijven moge het duidelijk zijn dat hun “vertrek” voor het Alpenweerman team een behoorlijke  aderlating betekent!

Om in de toekomst en vooral ook de aanstaande zomer en komende winter in de dagelijkse weerberichtgeving te kunnen blijven voorzien zijn we dan ook op zoek naar versterking! Dit geldt in het bijzonder voor de weerberichten voor de Lage Landen (Benelux) als ook voor de ondersteuning met betrekking tot meer algemene weer gerelateerde thema’s,  wintersport, blogs, sociale media of IT.

Ben jij diegene die al over enige weer kennis beschikt en eventueel geïnteresseerd is om deze kennis verder uit te breiden en beschik je daarnaast ook nog eens een vlotte en goede “pen” dan ben JIJ wellicht diegene die we zoeken en wellicht dat we ” Jou ” mogen gaan verwelkomen binnen ons Alpenweer-team!

Grijp deze kans en wie weet doet dan ook voor jou de mogelijkheid zich voor om vanuit Alpenweerman verder door te stromen in de mooie en interessante wereld van de meteorologie!

Voor aanvullende vragen of informatie

Benelux weer Rico Schröder –  rico@alpenweerman.nl

Alpen weer Johann Geers – johann@alpenweerman.nl 

(Visited 1.488 times, 1 visits today)
Advertentie

één reactie op “Alpenweerman team zoekt versterking”

  • Ronald van der Lee
    31 juli 2019 at 11:36

    Edit door Remco.
    reactie weggehaald wegens privacy redenen.

Comments are closed.

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier