klik hier voor de voordeelaanbiedingen


 

Op 21 & 22 mei vindt het Trail & Hike event op Landgoed Zonheuvel in Doorn plaats. Of je nu trailrunner of wandelaar bent, tijdens dit outdoor evenement dompel jij jezelf onder in jouw favoriete sport. Volg lezingen en leerzame workshops, ontmoet mensen met dezelfde passie, test het allernieuwste materiaal en laat je inspireren voor je volgende trail of wandelbestemming. Dit outdoor evenement op 21 & 22 mei 2022 is een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de NKBV.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Tijdens dit evenement ben je te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale plek voor een outdoor evenement als deze en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Benieuwd wat je allemaal kunt beleven?

  • Maak een wandeling of doe een trailrun op een van de uitgezette routes.
  • Volg lezingen van inspirerende sprekers, waaronder Maarten Minkman en Patrick Smit van Alpenweerman.nl 
  • Volg verschillende workshops, bijvoorbeeld over de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, fit de bergen in, tochten plannen, oriëntatie in de bergen, het weer in de bergen en nog heel veel meer.
  • Ontmoet mensen met dezelfde passie.
  • Ontdek en test het allernieuwste materiaal. Wie weet vertrek jij met die rugzak of wandelschoenen waar je al zo lang naar op zoek bent.
  • Laat je door de gebieden inspireren voor je volgende vakantiebestemming.

Bekijk het volledige programma en koop je tickets op de website van het Trail & Hike eventNKBV-leden krijgen 50% korting met de code NKBV_LID.

(Visited 120 times, 2 visits today)

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer