Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Op 21 & 22 mei vindt het Trail & Hike event op Landgoed Zonheuvel in Doorn plaats. Of je nu trailrunner of wandelaar bent, tijdens dit outdoor evenement dompel jij jezelf onder in jouw favoriete sport. Volg lezingen en leerzame workshops, ontmoet mensen met dezelfde passie, test het allernieuwste materiaal en laat je inspireren voor je volgende trail of wandelbestemming. Dit outdoor evenement op 21 & 22 mei 2022 is een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de NKBV.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Tijdens dit evenement ben je te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale plek voor een outdoor evenement als deze en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Benieuwd wat je allemaal kunt beleven?

  • Maak een wandeling of doe een trailrun op een van de uitgezette routes.
  • Volg lezingen van inspirerende sprekers, waaronder Maarten Minkman en Patrick Smit van Alpenweerman.nl 
  • Volg verschillende workshops, bijvoorbeeld over de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, fit de bergen in, tochten plannen, oriëntatie in de bergen, het weer in de bergen en nog heel veel meer.
  • Ontmoet mensen met dezelfde passie.
  • Ontdek en test het allernieuwste materiaal. Wie weet vertrek jij met die rugzak of wandelschoenen waar je al zo lang naar op zoek bent.
  • Laat je door de gebieden inspireren voor je volgende vakantiebestemming.

Bekijk het volledige programma en koop je tickets op de website van het Trail & Hike eventNKBV-leden krijgen 50% korting met de code NKBV_LID.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer