Alpenweerman op de internationale Wettergipfel (weertop)

Alpenweerman op de Wettergipfel

Binnenkort is Alpenweerman te gast op de wettergipfel (weertop) in Ischgl, Oostenrijk. Op deze internationale weertop komen allerlei meteorologen van tv-zenders en weerwebsites uit Europa bij elkaar. We nemen jullie graag mee naar dit geweldige evenement en zullen jullie hiervan, alsmede de condities ter plaatse, op de hoogte houden door middel van video's, live updates, reportages, foto's en andere mooie beelden. So stay tuned en tot volgende week! -S-

Geplaatst door Alpenweerman op Vrijdag 23 november 2018

Binnenkort zullen wij te gast zijn op de wettergipfel (weertop) in Ischgl, Oostenrijk. De wettergipfel is een internationale weer top waarbij veel meteorologen van verschillende tv zenders en weer websites uit Europa bij elkaar komen. Er zijn journalisten en weermensen uit allerlei landen. Zo is de nationale tv zender ORF uit Oostenrijk aanwezig, als ook de Duitse WDR. Maar er zijn ook bekende weer presentatoren uit Zwitserland, Groot Brittannië, Denemarken, Tsjechië en Polen. Ook uit Nederland zijn er verschillende mensen aanwezig. Wij van Alpenweerman natuurlijk, maar ook meteorologen van Buienradar van RTL zijn aanwezig op deze internationale weertop.

We nemen jullie graag mee in dit geweldige evenement en zullen jullie hiervan op de hoogte houden door middel van video’s, live updates, reportages, foto’s en andere mooie beelden. Daarnaast zullen we jullie voorzien van beelden van de sneeuwcondities ter plaatse.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties