Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Johann was afgelopen week in Nederland te vinden. Een uitgelezen kans om een meeting te houden met het voltallige team van Alpenweerman. Helaas konden er een aantal niet, maar met een selecte groep hebben we toch genoten van een drankje en een hapje.

Natuurlijk zijn de brainstormsessies daar wil volop op gang gekomen voor aankomend seizoen. Alpenweerman is sterk groeiende en deze groei levert ons dan gelijk ook weer vraagstukken op. Het belooft een mooi wintersportseizoen te worden met nieuwe ideeën, partners en hopelijk een sneeuwrijke winter.

Vanaf oktober zal er weer iedere dag een Alpenweerbericht te lezen zijn. Afgelopen zomer waren deze berichten iets teruggeschroefd vanwege de vakanties van de Alpenweermannen. Maar vanaf 1 oktober gaan we er weer volle bak tegenaan om een zo betrouwbaar mogelijk weerbericht aan onze trouwe bezoekers te presenteren

Winterverwachting winter 2017/2018

Achter de schermen is het meteorologisch team van Alpenweerman druk aan de slag met de winterverwachting voor 2017/2018. Ik durf er nog geen voorzichtige prognose aan vast te pinnen, maar begin oktober zal Johann en het team uit Wageningen (Roy, Sander, Lars en Maarten) net als de voorgaande jaren met de winterverwachting komen.

Winter is coming en Alpenweerman zit op de frontlinie wat dat betreft met Johann in het mekka van de Alpen. Vanuit zijn weerkamer aldaar ziet hij letterlijk de fronten passeren.

Op naar een mooie winter namens het voltallige AWM team:

Johann, Remco, Rico, Lars, Sander, Roy, Maarten, Esther, Daan, Ralph, Lander en Riccardo

(Visited 209 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

3 Reactie op “Alpenweerman meeting. Johann in de Lage Landen”

 • Johann
  15 september 2017 at 16:04

  @All Was een gezellige middag -avond in het mooie Haarlem. Na een weekje oer Hollands (regen)weer en diverse bezoekjes en afspraken gaat het morgen weer op pad richting de Zwitserse Alpen. Thx guys voor een mooie week in de LL en tot de volgende meeting maar weer. Ciao….

  • Rico Schröder
   16 september 2017 at 08:21

   Was inderdaad gezellig. Tot snel maar weer! Goeie reis terug uit het kletsnatte Nederland en op naar een topseizoen.

 • Remco Mienis
  15 september 2017 at 17:13

  Was idd een zeer geslaagde middag -avond. Succes met de terugreis. Drive safe!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer