Johann was afgelopen week in Nederland te vinden. Een uitgelezen kans om een meeting te houden met het voltallige team van Alpenweerman. Helaas konden er een aantal niet, maar met een selecte groep hebben we toch genoten van een drankje en een hapje.

Natuurlijk zijn de brainstormsessies daar wil volop op gang gekomen voor aankomend seizoen. Alpenweerman is sterk groeiende en deze groei levert ons dan gelijk ook weer vraagstukken op. Het belooft een mooi wintersportseizoen te worden met nieuwe ideeën, partners en hopelijk een sneeuwrijke winter.

Vanaf oktober zal er weer iedere dag een Alpenweerbericht te lezen zijn. Afgelopen zomer waren deze berichten iets teruggeschroefd vanwege de vakanties van de Alpenweermannen. Maar vanaf 1 oktober gaan we er weer volle bak tegenaan om een zo betrouwbaar mogelijk weerbericht aan onze trouwe bezoekers te presenteren

Winterverwachting winter 2017/2018

Achter de schermen is het meteorologisch team van Alpenweerman druk aan de slag met de winterverwachting voor 2017/2018. Ik durf er nog geen voorzichtige prognose aan vast te pinnen, maar begin oktober zal Johann en het team uit Wageningen (Roy, Sander, Lars en Maarten) net als de voorgaande jaren met de winterverwachting komen.

Winter is coming en Alpenweerman zit op de frontlinie wat dat betreft met Johann in het mekka van de Alpen. Vanuit zijn weerkamer aldaar ziet hij letterlijk de fronten passeren.

Op naar een mooie winter namens het voltallige AWM team:

Johann, Remco, Rico, Lars, Sander, Roy, Maarten, Esther, Daan, Ralph, Lander en Riccardo

(Visited 223 times, 1 visits today)

3 Reactie op “Alpenweerman meeting. Johann in de Lage Landen”

 • Johann
  15 september 2017 at 16:04

  @All Was een gezellige middag -avond in het mooie Haarlem. Na een weekje oer Hollands (regen)weer en diverse bezoekjes en afspraken gaat het morgen weer op pad richting de Zwitserse Alpen. Thx guys voor een mooie week in de LL en tot de volgende meeting maar weer. Ciao….

  • Rico Schröder
   16 september 2017 at 08:21

   Was inderdaad gezellig. Tot snel maar weer! Goeie reis terug uit het kletsnatte Nederland en op naar een topseizoen.

 • Remco Mienis
  15 september 2017 at 17:13

  Was idd een zeer geslaagde middag -avond. Succes met de terugreis. Drive safe!

Comments are closed.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer