Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Alpen en BeNeLux kalender 2020

Dit jaar heeft Alpenweerman weer een Kalender voor u klaar staan. Deze keer hebben we voor 2 designs gekozen; een Alpen en een BeNeLux uitvoering. De kalender is vervaardigd van hoogwaardig papier met een matte afwerking. Inclusief een ringband met ophangring.
Op iedere maand is een wetenswaardigheid te belezen welke geschreven is door onze meteorologen speciaal voor deze uitgave.

Speciaal voor de BLACK FRIDAY hebben we een actie. Normaal is de kalender €14.99 inclusief verzendkosten. Tot 4 december 2019 is hij te koop voor €12.99 inclusief verzendkosten.

Via de volgende link kunt u een kalender bestellen:
Voor de ALPEN KALENDER
Voor de BENELUX KALENDER

*levertijd voor de Sint is afhankelijk van PostNL en kan vertraging oplopen door de drukte. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het “te laat” ontvangen van de kalender. Alpenweerman zal er alles aan doen om de kalender op tijd bij u op de mat te laten verschijnen.

(Visited 446 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer