Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Alpen en BeNeLux kalender 2020

Dit jaar heeft Alpenweerman weer een Kalender voor u klaar staan. Deze keer hebben we voor 2 designs gekozen; een Alpen en een BeNeLux uitvoering. De kalender is vervaardigd van hoogwaardig papier met een matte afwerking. Inclusief een ringband met ophangring.
Op iedere maand is een wetenswaardigheid te belezen welke geschreven is door onze meteorologen speciaal voor deze uitgave.

Speciaal voor de BLACK FRIDAY hebben we een actie. Normaal is de kalender €14.99 inclusief verzendkosten. Tot 4 december 2019 is hij te koop voor €12.99 inclusief verzendkosten.

Via de volgende link kunt u een kalender bestellen:
Voor de ALPEN KALENDER
Voor de BENELUX KALENDER

*levertijd voor de Sint is afhankelijk van PostNL en kan vertraging oplopen door de drukte. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het “te laat” ontvangen van de kalender. Alpenweerman zal er alles aan doen om de kalender op tijd bij u op de mat te laten verschijnen.

(Visited 457 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer