Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Wij introduceren u de eerste weervideo van Alpenweerman.

Het jonge team van meteorologen van Universiteit Wageningen die voor Alpenweerman de “dagelijkse” weerberichten met veel enthousiasme schrijven, zijn ook actief bezig om het Alpenweer in beeld te brengen via “AWM tv”. Zij zullen video updates plaatsen via het Youtube kanaal van Alpenweerman. Abonneer je dus op het nieuwe kanaal en mis niets meer.

Alpenweerman is powered by Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwallis

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter

(Visited 591 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

6 Reactie op “Alpenweerman in beeld”

 • Willem
  7 december 2015 at 22:41

  Perfecte aanvulling op de website Remco.
  Ziet er goed uit

 • Johann
  7 december 2015 at 22:52

  Leuk gedaan weer jongens, top. Nog wat verder “door-ontwikkelen” en “fine-tunen en dan gaat dit een heel interessant product worden binnen de Alpenweerman community. Lets go for it! 😉

 • Showtime
  8 december 2015 at 00:14

  Vind ik leuk! Nice gedaan. Altijd leuk om te zien! Gewoon lekker zo doorgaan:-) wordt vanzelf beter. Keep up the good work!

 • Gerda Jakobs
  8 december 2015 at 11:25

  Toppers, leuk initiatief !! Ga zo door !!

 • Marco
  8 december 2015 at 23:19

  Altijd leuk en vooral blijven doen! Iedereen is ooit begonnen.. dus laten we ieder in zn waarde laten:-)

 • Remco Mienis
  9 december 2015 at 09:44

  NOTE.
  In verband met “spook”reacties (welke reeds zijn verwijderd) dien je vanaf heden, nadat je een reactie hebt geplaatst deze te bevestigen middels een link die naar je eigen emailadres is verstuurd.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer