Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Topshelf Open, het internationale tennistoernooi op gras staat weer op het punt van beginnen. Vanaf 8 juni t/m 14 juni 2015 staat Rosmalen weer in het teken van tennis. Toppers als Lleyton Hewitt, Jo-Wilfried Tsonga, Jelena Jankovic en Dominika Cibulkova zullen er onder andere strijden om het toernooi op hun naam te kunnen schrijven.

Alpenweerman zal er aanwezig zijn om de weerberichten te doen tijdens het toernooi. Dit doen wij natuurlijk op locatie om een zo goed mogelijk beeld te hebben van de situatie.

Tickets

Natuurlijk kun jij ook naar dit prestigieuze tennistoernooi. Jaarlijks bezoeken zo’n 60.000 mensen het toernooi. Zij kunnen op maar liefst zeven tennisbanen, inclusief het fraaie Centre Court, genieten van de kwaliteiten van de tennistop. Een gereserveerde dagkaart geeft recht op een plaats op het Centre Court. Deze kaart geeft tevens toegang tot de overige banen op basis van beschikbaarheid.  Klik hier om jouw toegangskaarten te reserveren.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer