Topshelf Open, het internationale tennistoernooi op gras staat weer op het punt van beginnen. Vanaf 8 juni t/m 14 juni 2015 staat Rosmalen weer in het teken van tennis. Toppers als Lleyton Hewitt, Jo-Wilfried Tsonga, Jelena Jankovic en Dominika Cibulkova zullen er onder andere strijden om het toernooi op hun naam te kunnen schrijven.

Alpenweerman zal er aanwezig zijn om de weerberichten te doen tijdens het toernooi. Dit doen wij natuurlijk op locatie om een zo goed mogelijk beeld te hebben van de situatie.

Tickets

Natuurlijk kun jij ook naar dit prestigieuze tennistoernooi. Jaarlijks bezoeken zo’n 60.000 mensen het toernooi. Zij kunnen op maar liefst zeven tennisbanen, inclusief het fraaie Centre Court, genieten van de kwaliteiten van de tennistop. Een gereserveerde dagkaart geeft recht op een plaats op het Centre Court. Deze kaart geeft tevens toegang tot de overige banen op basis van beschikbaarheid.  Klik hier om jouw toegangskaarten te reserveren.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Geef een reactie

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer