Alpenkaarten 2017-05-08T10:14:59+00:00

Alpenweerman is official reseller van dé Alpenkaarten.

Alpenkaarten

Deze magnifieke kaart/poster van de Alpen met 275 of 633 skigebieden is een ware eye-catcher! Een voormalig succesvol Kickstarter-project van Stefan en Lana die het meest uitgebreide visuele overzicht wilden maken van alle skigebieden in de Alpen en het bedrijf “MarmotaMaps” hebben opgericht.

Superhoge kwaliteit

De drukkwaliteit en resolutie zijn extreem hoog. Het is gedrukt op 170gr/m2 papier met een resolutie van 300dpi. De kaart is 140x100cm en is extreem nauwkeurig met contourlijnen op 250 meter intervallen.

Volledig overzicht

Op de kaart vind je alle skigebieden met meer dan 5 kilometer pistes. De grafische grens van de kaart van de skigebieden zijn begrensd met de buitenste liften of pistes. Je kunt dus voor of na je vakantie precies zien waar alle actie plaatsvindt.

Het doel van de mooi gedesignde kaart is om een harmonieus design met belangrijke en betekenisvolle informatie te combineren. Hiervoor is informatie gebruikt van uitgebreide geografische bronnen, zoals skiresort.info, de grootste database van skigebieden ter wereld. Hier hangt ook gelijk een classificatie aan vast in de bekende blauw/rood/zwarte pistes en de minimum- en maximumhoogte van het gebied. Alle informatie is tot en met oktober 2016 bijgewerkt!

De kaart bevat ook gelijk belangrijke informatie per skigebied, zoals grootte en landen.

Daarnaast vind je er een verdeling op basis van de lengte van de pistes.

Voor de liefhebben zijn ook nog alle grootste skigebieden (gesorteerd op grootte) neergezet.