Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: een laag trekt verder opvullend naar de Balkan waarbij zijn centrum in de omgeving van de Zwarte Zee komt te liggen. Daarmee komt er een einde aan de toevoer van de vochtige lucht. Gelijktijdig geraken we onder de invloed van een tussenhoog in een zachte en föhnige zuidwestelijke stroming. Zwakke storingen zullen periodiek de neerslagkansen doen opleven.

Met het wegtrekken van het Italië laag naar de westelijke Balkan nam gisteren nam de Gegenstromlage verder in kracht af en daarmee kwam er ook een einde aan de daarmee samenhangende neerslag. In de ochtend klaarde het lokaal even mooi op maar verder overheerste toch de bewolking. Hogerop in de atmosfeer was de lucht vooral in de westelijke Alpen echter al een stuk droger en om de zon te zien wat het dus echt zaak om tot boven de vochtige deken te stijgen. Daarvoor moest je echter wel tot 2200 a 2400 meter stijgen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 29 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer