Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: na tijdelijke tussenhoog invloed krijgen we vrijdag met een volgend fronten systeem  te maken waarmee eerst weer zachtere en vochtigere lucht binnenstroomt. In het weekend stroomt achter het koufront vanuit het noordwesten vervolgens weer  koelere lucht over de Alpen uit. Volgende week nog enigszins onzekere verwachting, naar verwachting algemeen weer oplopende temperaturen.

Gisteren begon de dag op veel plaatsen nog met zon maar een opkomende occlusie storing zorgde van west naar oost voor een weersverslechtering en ook enige afkoeling. Inde ochtend en vroege middag nam van het westen uit de bewolking toe en op passage van het front begon het te regenen en hard te waaien. In de oostelijke Alpen duurde het tot ver in de middag voordat ook hier het front zijn stempel op het weerbeeld begon te drukken.

[/fusion_builder_container]

(Visited 18 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer