Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: Nog steeds zorgt een sterke hoge druk zone boven de Alpen en de Balkan voor stabiel nazomerweer. Met lucht vanuit Spanje en West-Afrika bereiken de temperaturen, vooral vandaag, hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Aangezien deze aangevoerde lucht ook zeer droog is, is deze helder en is de zichtbaarheid uitzonderlijk goed. Aan panorama’s vandaag geen gebrek. Zaterdag zakt een kleine depressie boven de Atlantische oceaan uit naar Groot-Brittanië en de Benelux waardoor er in de Alpen een tijdelijke weersverandering zal optreden. Langdurig herfstweer wordt het niet want volgende week lijkt een nieuw hogedrukgebied zich te vormen boven centraal Europa en krijgen de Alpen opnieuw een overvloed aan zonneschijn.

September eindigt met na-zomerse dagen.

Het uitgestrekte hogedrukgebied bepaalde gisteren al het weer in grote delen van de Alpen. Het was erg zonnig met in de loop van de dag enkele hoge wolkenvelden vanaf het noorden. Dit leverde ’s avonds prachtige beelden op die ik u niet wil onthouden.

[/fusion_builder_container]

(Visited 230 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer