Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: Na een wisselvallig/onweerachtige en bijzonder onstuimige vrijdag in grote delen van de Alpen zorgen drukstijgingen er vandaag voor dat het weer opklaart. Dit weekend bevindt een hoge drukgebied zich stationair boven Scandinavië en de Balkan terwijl lage druk zich situeert boven de Britse eilanden. Tussen deze twee druk kernen in hebben de Alpen te maken met een zuidoostelijke luchtstroming. Uit deze hoek wordt relatief zachte en droge lucht aangevoerd met zodoende een adempauze na het neerslag/winter/herfst geweld van afgelopen week. In de loop van volgende week lijken de drukgebieden zich enigszins te wijzigen met een lage druk kern die uitzakt naar west-centraal Europa. Wat dit tot gevolg heeft leest u verder in dit weerbericht.

Opklarend en vrij zacht oktober weer, volgende week opnieuw winter?

[/fusion_builder_container]

(Visited 361 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer