Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: Net als gisteren wordt er vandaag droge en milde lucht aangevoerd vanaf het zuiden-zuidoosten. Lage druk boven Ierland en hoge druk boven de Baltische staten vormen een eenrichtingstroming naar de Alpen. Volgende dagen zakt de depressie vanaf Ierland naar Noord-West Europa en verandert het stromingspatroon. Maandag trekt een zwak koufront over de Alpen waarna vochtigere en frissere lucht zorgt voor hernieuwd (licht) wisselvallig weer met vooral aan de oostkant later deze week mogelijk veel sneeuw.

Vandaag zonnig over de hele Alpenboog, komende week (licht) wisselvallig en frisser.

Vandaag: De hele Alpen hebben vandaag te maken met zonnig hoge druk weer. Vanaf de middag schuiven er wel meer hoge wolkenvelden binnen vanaf het zuidwesten maar deze worden pas ’s avonds dik genoeg om de zon te bedekken. De nul graden grens stijgt tot 3400 meter, lokaal zelfs nog iets hoger. In de valleien wordt het met 20°C ook een aangename dag.

[/fusion_builder_container]

(Visited 300 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer