Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: een lagedrukgebied trekt vanaf zuid Italië naar de Balkan en geleidelijk neemt de invloed van het systeem op het weer in de Alpen af en gaat de luchtdruk weer stijgen. Vanaf zondag krijgen we weer te maken me een zachte en föhnige zuid tot zuidwestelijke hoogtestroming. Storingen zorgen periodiek voor wat neerslag.

Met het wegtrekken van laag via Italië naar de Balkan komt er ook een einde aan de zgn. “Gegenstromlage” en neerslag (sneeuw) in de Alpen. Van het westen uit gaat de luchtdruk stijgen en op nadering van een tussenhoog gaat de zon steeds meer speelruimte krijgen. Vanuit Termen in Oberwallis een live update door Johann.

Trend temperaturen -vorstgrens komende dagen

[/fusion_builder_container]

(Visited 7 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer