Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Algemeen: een koufront met regen en onweer trekt vandaag zaterdag van west naar oost over der Alpen en gaat voor een tijdelijke afkoeling zorgen. Morgen breidt een volgende uitloper van hogedruk zich tot over de Alpen uit en wordt het opnieuw zomers.

Onweerstoring zorgt voor afkoeling – Vanaf zondag overgang naar warm zomerweer

Gisteren konden we in het overgrote deel van de Alpen weer genieten van een heerlijke zomerse dag met tempeaturen die algemeen weer tussen de 25 en 30 graden opliepen. Tot lang in de avond bleef het zomers warm met zelfs om 22h00 lokaal nog 24 tot 27 graden. De buienactiviteit werd door tegenwerking van een tussenhoog ook flink onderdrukt. Toch ontstonden er in de loop van de middag en avond lokaal weer enkele geïsoleerde regen en onweersbuitje en ook de nacht was niet overal geheel storingsvrij met vooral in de westelijke en centrale zuidelijke als ook in de westelijke oostelijke Alpen her en der overtrekkende regen en onweersbuitjes.

[/fusion_builder_container]

(Visited 19 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer