Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: een koufront met regen en onweer trekt vandaag zaterdag van west naar oost over der Alpen en gaat voor een tijdelijke afkoeling zorgen. Morgen breidt een volgende uitloper van hogedruk zich tot over de Alpen uit en wordt het opnieuw zomers.

Onweerstoring zorgt voor afkoeling – Vanaf zondag overgang naar warm zomerweer

Gisteren konden we in het overgrote deel van de Alpen weer genieten van een heerlijke zomerse dag met tempeaturen die algemeen weer tussen de 25 en 30 graden opliepen. Tot lang in de avond bleef het zomers warm met zelfs om 22h00 lokaal nog 24 tot 27 graden. De buienactiviteit werd door tegenwerking van een tussenhoog ook flink onderdrukt. Toch ontstonden er in de loop van de middag en avond lokaal weer enkele geïsoleerde regen en onweersbuitje en ook de nacht was niet overal geheel storingsvrij met vooral in de westelijke en centrale zuidelijke als ook in de westelijke oostelijke Alpen her en der overtrekkende regen en onweersbuitjes.

[/fusion_builder_container]

(Visited 14 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer