Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: hoog –Gerd -met kern boven oost Europa zal ook het dit weekend zijn het weerbeeld in de Alpen bepalen. Met aangevoerde lucht vanuit de subtropen blijft het hoogzomers warm waarbij de luchtvochtigheid geleidelijk wel wat zal gaan toenemen. Maandag bereikt een zwak koufront de Alpen waarbij tijdelijke koelere lucht binnenstroomt. Vanaf dinsdag van west naar oost herstel zomerweer.

Maandag – dinsdag enige afkoeling, daarna weer zomers warm

Gisteren was de bereidheid tot de vorming wolken en Hochnebel al wat groter dan de voorgaande dagen. Met de zon erbij loste deze echter snel weer op. Wat taaier was de mist en Hochnebel aan de Alpenzuidzijde die vervolgens dan weer plaats maakte voor stapelwolken waardoor het met de zon soms tegenviel.  Rondom het meer van Lugano bleef het zelfs de gehele dag bewolkt en was het met 1 uur zon gedaan. Deze bewolking had natuurlijk ook invloed op de temperaturen die in het zuidelijke Ticino met maxima van 26 graden dan ook flink achterbleven bij de rest van de Alpen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 14 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer