Gaat het lukken met de sneeuw in Nederland ?

Avond update en vlog aan de hand van de laatste model uitdraai

Sneeuw vandaag in de Alpen, Duitsland en België. Nederland viel zoals al vaker deze winter weer buiten de boot. Zou het dan in het weekend wel gaan lukken?!

Vanuit een diep winters Rosswald in Oberwallis een avond update / vlog door Johann met de laatste kaarten. Het bericht wordt eventueel aan de hand van de modeloutput die gedurende de avond binnen druppelt nog aangepast!

Reacties, opmerkingen, toevoeging graag in de reacties hieronder. Fijne avondMet dank aan Protest, kledingsponsor Alpenweerman.

Innsbruck Tourismus – Partner Alpenweerman 2020-202

 


KLIK HIERBOVEN VOOR MEER INFORMATIE OVER ACTIEVE REIZEN NAAR OOSTENRIJK

15 REACTIES

  1. Eerste goede nieuws van de avond is binnen: GFS 12 uur ensemble is fors verbeterd op lange termijn met meer koude (winterse) oplossingen!!

  2. Rond mijn verjaardag (25-1) forse sneeuwsignalen. Mooiste cadeau wat er is een dik pak sneeuw 🙂
    Kun je dat regelen Johann?

  3. Ik schrijf me in voor minstens 10 cm sneeuw zaterdag! Kreeg vandaag een foto van onze caravan in Oostenrijk helemaal in de sneeuw. Doet dan toch wel een beetje pijn hoor dat we er niet heen kunnen…….. Dus dan hier thuis hopelijk maar genieten van iets minder sneeuw!

  4. Heerlijk weerbericht johann, vanuit een prachtige omgeving. Goede kwaliteit video. Ga zo door.

  5. Leuk weerbericht Johann . Je hebt het goed voor elkaar in Oostenrijk met al die sneeuw. Nu wij as zaterdag nog.

  6. Kampen en zwolle melden momenteel Sneeuw!!! Geen hele grote vlokken maar word toch heel voorzichtig wat wittig. Het is alleen een buitje van niks:)

    • Het mooie (Ober)goms. Lekker sneeuw ook! Oberwald (1350m) 165 cm (zie lijst sneeuwhoogtes) Woon je daar of vakantie(chalet), waar precies?

Comments are closed.