Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen:  Een hogedrukas strekt zich vandaag uit van de Azoren tot het noorden van de Balkan. Hierdoor wordt er nog steeds droge en continale lucht naar de Alpen gestuurd. Tijdens het weekend draait de wind meer naar het zuiden en bereikt Afrikaanse lucht de Alpen. Zaterdag en zondag beloven dan ronduit zomers te verlopen met hoge temperaturen voor de tijd van het jaar en veel zon.

Officieel is de herfst begonnen maar de depressies vragen nog even uitstel.

Nu de herfst officieel begonnen is zouden we allemaal regen en wind verwachten. Toch is het tegendeel waar. Volgende dagen krijgen we namelijk veelal aangenaam nazomerweer. Het hogedrukgebied boven centraal Europa houdt de depressies met bijhorende regenzones voorlopig ver buiten de Alpen. Tegelijk is het erg rustig en kan de zon de boel opwarmen tot temperaturen rond de gemiddelde waarden voor de tijd van het jaar. Morgen en overmorgen draait de wind meer naar het zuiden en zorgt de lucht van Afrikaanse origine voor een stijging van de temperaturen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 166 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer