Volgens IJslanders gelden alle skigebieden in Alpen gelden als High Risk voor COVID-19

Tijdens een persconferentie in IJsland van het directoraat van gezondheid werd zojuist aangekondigd, dat alle skigebieden in de Alpen nu als hoog risico factor gelden met betrekking tot het Corona virus. Bron.

De reden is dat een substantieel deel van de nieuwe gevallen in de Scandinavische landen tot dergelijke gebieden is herleid.

Iedereen die uit een Alpenland komt moet voor 14 dagen in thuisisolatie verblijven. Ook wanneer er een persoon uit China, Iran, Zuid Korea en andere landen komt, waar het virus vele mensen ziek maakt moet deze persoon in thuis isolatie.

De skigebieden die gedefinieerd zijn met een hoog risico omvat alle skigebieden in Oostenrijk, Zwitserland, en Slovenië. Voor wat betreft de skigebieden in Duitsland gaat het om de resorts in het zuiden van Beieren. We weten inmiddels dat Italië alles per direct heeft gesloten.

Zie hier de lijst welke gebieden nog meer afgeraden wordt om heen te reizen.

Ondertussen sluit Oostenrijk de grenzen met Italië.  Italianen die Oostenrijk willen bezoeken mogen er alleen in wanneer zij een doktersverklaring bij zich hebben dat ze het virus niet bij zich dragen. Bron. De pistes zien er verlaten uit. Wat een horror scenario voor alle getroffen gebieden zeg.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties